פרטי הפרוייקט

הפרויקט בוצע במהלך שנת 2017, עבור הקרן למורשת הכותל המערבי וקרן דלק.

אולם בית הכנסת "שערי תשובה"  אשר במנהרות הכותל חולק לשני מפלסים – בעליון בית הכנסת שערי תשובה ובתחתון אולם הכולל את דגם בית שני ומרכז הדרכה למבקרים.

רצפת האולם, הבנוי משני קמרונות מצטלבים, הונמכה בחפירה. קירות בטון נוצקו מתחת לקמרונות וכול המבנה הוגבה וחוזק באמצעות עוגני נירוסטה פאסיביים ואקטיביים.

בית הכנסת נבנה על רצפת אוניקס מוארת, מעל תקרת בטון המבוססת על ידי עמודים וקורות פלדה..

שיתוף: Facebook Google Plus Linkedin Twitter

פרוייקטים נוספים

חיזוק ושיקום גשר פארן, כביש הערבה

2008- 2009 עבור חברת נתיבי ישראל. לאחר שהתגלו סדקים משמעותיים בגשר שמעל נחל פארן וסיכנו...
כניסה לפרוייקטצפו בפרוייקט

כביש באיזור התעשייה, מודיעין

כניסה לפרוייקטצפו בפרוייקט

מנהרות רכבת ופארק במלחה י-ם

בפארק אלמליח, הנמצא בסמוך לפיס ארנה, מבצעת חברת שוהם הנדסה ופיתוח מנהרת רכבת קלה במסגרת...
כניסה לפרוייקטצפו בפרוייקט